COMPIT: de enige smartphonehouder met geïntegreerde powerbankCOMPIT: de enige smartphonehouder met geïntegreerde powerbank

Stuurhouders voor smartphones worden veel verkocht. Lang niet alle stuurhouders zijn solide en fraai om te zien. COMPIT is dat wel. Bovendien kun je deze onopvallend combineren met een powerbank, die ook los te gebruiken is. COMPIT wordt nu in een extra complete verpakking geleverd. De powerbank is bovendien in combinaties sterk in prijs verlaagd.
COMPIT: de enige smartphonehouder met geïntegreerde powerbank
Smartphonehouder met geïntegreerde powerbank

COMPIT werkt met degelijke bajonetsluitingen. Daarmee draai je je smartphone in een handomdraai op je stuur. Naar wens, zit er een slimme powerbank tussen de stuurhouder en het mobieltje.

Een klant heeft drie mogelijkheden voor zijn of haar mobiel:

  1. Je koopt een passende SKS-cover voor jouw type mobieltje erbij. Deze is voorzien van een bajonetsluiting, waarmee je je telefoon op de stuurhouder draait;
  2. Je wilt je huidige telefoonhoesje blijven gebruiken. Dan plak je er een 3M universele bevestiging op, waarmee jouw (harde) hoesje ook zo’n bajonetsluiting heeft;
  3. Je wilt je mobieltje altijd beschermd op je stuur hebben. Dan kies je de COM/SMARTBAG. Je mobieltje (en andere kleine spulletjes) past daarin en kan gewoon bediend worden via de transparante voorzijde. De achterkant van dit tasje is hard en voorzien van de bajonetsluiting, waarmee je het op de houder draait.  

Uniek: geïntegreerde powerbank

Niets vervelender dan een lege telefoon onderweg. Met deze powerbank overkomt je dat niet snel. De powerbank is compact en aan beide zijden voorzien van een bajonetsluiting. De ene kant draait op de stuurhouder, en de andere kant op je mobiel. Zo ontstaat een mooi compact en strak geheel. De powerbank met telefoon eraan kun je ook prima los gebruiken. 

Powerbank sterk in prijs verlaagd

Wie de COMPIT powerbank in combinatie met de COMPIT SMARTBAG koopt (COM/SMARTBAG), betaalt naar verhouding nu aanzienlijk minder voor de powerbank (adviesprijs nu € 69,99). Dat geldt ook voor de COMPIT/STEM+ (adviesprijs nu € 54,99). Een losse COMPIT-powerbank kost € 44,99.   

Extra beveiliging, geen trillingen

In de markt wordt vaak gehoord dat de mobieltjes lijden van de trillingen die ze doorkrijgen tijdens het fietsen. Het COMPIT-systeem is zo ontworpen dat trillingen worden geabsorbeerd. Mobieltjes zijn te duur om kapot te laten trillen. 

Ook heeft de COMPIT-houder een extra beveiliging, waardoor deze nooit van de houder kan vallen. De nieuwste COMPIT-hoesjes hebben daarbovenop nog een extra borgkoordje. SKS laat ook hier niets aan het toeval over.

Ook passend op e-bikes en MTB

Bijzonder is dat COMPIT ook speciaal voor e-bikes is ontwikkeld. Met de mogelijkheid om via de powerbank verbinding te maken met de accu van de e-bike. Daarmee wordt de powerbank door de fietsaccu gevoed en je smartphone dus ook. Voor MTB’s is er COMPIT STEM, waarmee je de COMPIT-houder op de stuurpen monteert. En met COMPIT/ANYWHERE kan met rubber beklede klittenband de COMPIT-houder echt overal worden geplaatst.  

Extra complete levering

Sinds kort worden de COMPIT-basissets completer geleverd. Daarmee zijn ze nu meteen geschikt voor vrijwel alle type fietsen en e-bikes.  

Met optionele beugeltjes kan ook een bidon en/of action cam aan de COMPIT stuurhouder worden bevestigd.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Nieuwe collectie New Looxs vanaf nu verkrijgbaar (inclusief special edition

Het is New Looxs wederom gelukt om hun collectie uit te breiden met prachtige nieuwe tassen en designs. En niet alleen voor het oog, maar ook functioneel. Het eenvoudig meenemen van spullen op de fiets van A naar B is waar het allemaal om draait bij jouw klanten.

Een kijkje in het straatbeeld van de (nabije) toekomst

Zo'n 40 gemeenten stellen over iets meer dan twee jaar zero-emissiezones in. Welke voertuigen bepalen dan het straatbeeld en welke ontwikkelingen kunnen we op het gebied van elektrische mobiliteit verwachten? De beurs World of eMobility gaf ons een interessant inkijkje.

Is Stella een vallende ster? | BLOG Ron Haker

Het gaat allesbehalve goed bij Stella. Zelfs het personeelsfeest is afgeblazen. Ron laat zijn licht schijnen op de gang van zaken bij de Nunspeter fietsfabrikant. GEEF ARTIKEL CADEAU

Mededeling

Overname scooters door PTS Veghel

Segway cashback on E110S, E125S & B110S


Gazelle opent in Dieren Experience Center mét expositie en fabriekstoer


Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect


Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Wanneer zijn leveringsproblemen met Bosch-accu’s verleden tijd?

E-bikes met Bosch-aandrijving die geleverd worden zonder accu. Het is het gesprek van de dag in de branche. Tweewieler vroeg Bosch naar de oorzaak hiervan en wanneer de leveringsproblemen verleden tijd zijn.

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Zet 'm vast met AXA


Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers


AD Fietstest 2022: dealermerken domineren

Dealermerken doen goede zaken in de AD-fietstest. Bij de elektrische fietsen en de speed pedelecs worden ze in alle categorieën als Best Getest. En daarnaast gooien ze hoge ogen als het gaat om de vermelding Beste Koop. Tweewieler zet de winnaars op een rij.

Tijdelijk geen huurfietsen beschikbaar


Haal- en brengservice


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering