Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputersGiant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers

Giant en Stages Cycling lanceren twee nieuwe GPS fietscomputers; de Dash M200 en Dash L200. Kenmerkend aan de twee systemen is dat ze eenvoudig zijn te personaliseren door een veelvoud aan datavelden.
Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers

De Dash 200 voorziet in een helder, full-color scherm, fietsspecifieke kaarten en een uitgebreid aanbod aan trainingsfuncties. Automatische profielen maken de Dash – volgend de ontwikkelaars – de gemakkelijkste computer die bruikbaar is op elke fiets. In combinatie met de Stages Cycling app is de Dash 200 eenvoudig te personaliseren. Afhankelijk van het model zijn 10 (M200) of 14 (L200) datavelden op het scherm mogelijk.

Dankzij de WiFi compatibiliteit en de nieuwe Stages Cycling app kunnen gebruikers eenvoudig trainingen, routes of kaarten toevoegen aan de Dash. Daarnaast zijn ritten te synchroniseren met apps van derden, zoals TrainingPeaks en Strava.

Beeldschermen van 2,2 en 2,7 inch

De Stages Dash M200 heeft een full-color beeldscherm van 2,2 inch, 16 GB opslagruimte en een gewicht van 77 gram. De grotere Dash L200 heeft een beeldscherm van 2,7 inch en weegt 105 gram. De Dash M200 heeft een adviesverkoopprijs van 279,95 euro. De Dash L200 heeft een adviesverkoopprijs van 329,95 euro.
De Dash 200 serie GPS fietscomputers is Stages’ derde generatie van head-units, maar de eerste die is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Giant. Ze zijn verkrijgbaar met branding van Giant of Stages Cycling. Beide hebben echter dezelfde functionaliteit.

De Dash-fietscomputers worden gebruikt door de renners van het WorldTour-team BikeExchange-Jayco, gesponsored door Giant.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect


Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Wanneer zijn leveringsproblemen met Bosch-accuís verleden tijd?

E-bikes met Bosch-aandrijving die geleverd worden zonder accu. Het is het gesprek van de dag in de branche. Tweewieler vroeg Bosch naar de oorzaak hiervan en wanneer de leveringsproblemen verleden tijd zijn.

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Widek bouwt nieuwe fabriekshal om groei op te vangen

Eind maart startte Widek met de bouw van een nieuwe fabriekshal in Krimpen aan den IJssel. De uitbreiding is nodig omdat het familiebedrijf, dat 95 procent van haar producten in de eigen fabriek maakt, na twee jaren van ongekende groei de vraag bij wil kunnen houden.

Zet 'm vast met AXA


AD Fietstest 2022: dealermerken domineren

Dealermerken doen goede zaken in de AD-fietstest. Bij de elektrische fietsen en de speed pedelecs worden ze in alle categorieŽn als Best Getest. En daarnaast gooien ze hoge ogen als het gaat om de vermelding Beste Koop. Tweewieler zet de winnaars op een rij.

Tijdelijk geen huurfietsen beschikbaar


Segway

Test deze fantastische eScooter

Postpakketten service punt


Haal- en brengservice


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering