Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers



Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers

Giant en Stages Cycling lanceren twee nieuwe GPS fietscomputers; de Dash M200 en Dash L200. Kenmerkend aan de twee systemen is dat ze eenvoudig zijn te personaliseren door een veelvoud aan datavelden.
Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers

De Dash 200 voorziet in een helder, full-color scherm, fietsspecifieke kaarten en een uitgebreid aanbod aan trainingsfuncties. Automatische profielen maken de Dash – volgend de ontwikkelaars – de gemakkelijkste computer die bruikbaar is op elke fiets. In combinatie met de Stages Cycling app is de Dash 200 eenvoudig te personaliseren. Afhankelijk van het model zijn 10 (M200) of 14 (L200) datavelden op het scherm mogelijk.

Dankzij de WiFi compatibiliteit en de nieuwe Stages Cycling app kunnen gebruikers eenvoudig trainingen, routes of kaarten toevoegen aan de Dash. Daarnaast zijn ritten te synchroniseren met apps van derden, zoals TrainingPeaks en Strava.

Beeldschermen van 2,2 en 2,7 inch

De Stages Dash M200 heeft een full-color beeldscherm van 2,2 inch, 16 GB opslagruimte en een gewicht van 77 gram. De grotere Dash L200 heeft een beeldscherm van 2,7 inch en weegt 105 gram. De Dash M200 heeft een adviesverkoopprijs van 279,95 euro. De Dash L200 heeft een adviesverkoopprijs van 329,95 euro.
De Dash 200 serie GPS fietscomputers is Stages’ derde generatie van head-units, maar de eerste die is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Giant. Ze zijn verkrijgbaar met branding van Giant of Stages Cycling. Beide hebben echter dezelfde functionaliteit.

De Dash-fietscomputers worden gebruikt door de renners van het WorldTour-team BikeExchange-Jayco, gesponsored door Giant.


Terug



Deel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Nieuwe collectie New Looxs vanaf nu verkrijgbaar (inclusief special edition

Het is New Looxs wederom gelukt om hun collectie uit te breiden met prachtige nieuwe tassen en designs. En niet alleen voor het oog, maar ook functioneel. Het eenvoudig meenemen van spullen op de fiets van A naar B is waar het allemaal om draait bij jouw klanten.

Een kijkje in het straatbeeld van de (nabije) toekomst

Zo'n 40 gemeenten stellen over iets meer dan twee jaar zero-emissiezones in. Welke voertuigen bepalen dan het straatbeeld en welke ontwikkelingen kunnen we op het gebied van elektrische mobiliteit verwachten? De beurs World of eMobility gaf ons een interessant inkijkje.

Is Stella een vallende ster? | BLOG Ron Haker

Het gaat allesbehalve goed bij Stella. Zelfs het personeelsfeest is afgeblazen. Ron laat zijn licht schijnen op de gang van zaken bij de Nunspeter fietsfabrikant. GEEF ARTIKEL CADEAU

Mededeling

Overname scooters door PTS Veghel

Segway cashback on E110S, E125S & B110S


Gazelle opent in Dieren Experience Center mét expositie en fabriekstoer


COMPIT: de enige smartphonehouder met geïntegreerde powerbank


Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect


Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Wanneer zijn leveringsproblemen met Bosch-accu’s verleden tijd?

E-bikes met Bosch-aandrijving die geleverd worden zonder accu. Het is het gesprek van de dag in de branche. Tweewieler vroeg Bosch naar de oorzaak hiervan en wanneer de leveringsproblemen verleden tijd zijn.

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Zet 'm vast met AXA


AD Fietstest 2022: dealermerken domineren

Dealermerken doen goede zaken in de AD-fietstest. Bij de elektrische fietsen en de speed pedelecs worden ze in alle categorieën als Best Getest. En daarnaast gooien ze hoge ogen als het gaat om de vermelding Beste Koop. Tweewieler zet de winnaars op een rij.

Tijdelijk geen huurfietsen beschikbaar


Haal- en brengservice


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering