Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect


Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect


Met de nieuwe updates voor de Nyon en eBike Connect kunnen eBikers nu hun persoonlijke fitnessdoelen bijhouden. Een soort personal trainer dus. Voor nog meer rijplezier kunnen ze hun tochten nog gemakkelijker navigeren: de Nyon geeft geplande tussenstops tijdens het rijden duidelijk weer.

Hoeveel calorieën wil je in een week verbranden? Hoeveel kilometer wil je fietsen in een maand? Dit soort dingen kun je nu volgen met de Nyon. De bereikte waarden worden lokaal opgeslagen. Als je ook Apple Gezondheid of Google Fit wilt gebruiken: via de eBike Connect-app kun je nu ook fitness- en rijgegevens opslaan in de gezondheidsapps Apple Gezondheid en Google Fit. Zo zie je alle relevante informatie over reisduur, afgelegde afstand, gemiddelde en maximumsnelheid en verbrande calorieën in één oogopslag en kun je die na de rit delen met je vrienden en familie.

Ook biedt de Nyon nu ‘Points of Interest’ (POI) op de kaart. Dit zijn restaurants, laadstations of andere speciale bestemmingen. eBikers kunnen gemakkelijk schakelen tussen de lijstweergave of de nieuwe kaartweergave. De nieuwe weergave op de kaart zorgt ook voor meer duidelijkheid bij het plannen van de route. Als je op het punt in de kaartweergave tikt, wordt de navigatie daarheen gestart. Daarnaast laat het besparingsscherm zien hoeveel CO2-uitstoot eBikers besparen in vergelijking met een autorit.

De updates zijn vanaf 6 april 2022 gratis beschikbaar.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Nieuwe collectie New Looxs vanaf nu verkrijgbaar (inclusief special edition

Het is New Looxs wederom gelukt om hun collectie uit te breiden met prachtige nieuwe tassen en designs. En niet alleen voor het oog, maar ook functioneel. Het eenvoudig meenemen van spullen op de fiets van A naar B is waar het allemaal om draait bij jouw klanten.

Een kijkje in het straatbeeld van de (nabije) toekomst

Zo'n 40 gemeenten stellen over iets meer dan twee jaar zero-emissiezones in. Welke voertuigen bepalen dan het straatbeeld en welke ontwikkelingen kunnen we op het gebied van elektrische mobiliteit verwachten? De beurs World of eMobility gaf ons een interessant inkijkje.

Is Stella een vallende ster? | BLOG Ron Haker

Het gaat allesbehalve goed bij Stella. Zelfs het personeelsfeest is afgeblazen. Ron laat zijn licht schijnen op de gang van zaken bij de Nunspeter fietsfabrikant. GEEF ARTIKEL CADEAU

Mededeling

Overname scooters door PTS Veghel

Gazelle opent in Dieren Experience Center mét expositie en fabriekstoer


COMPIT: de enige smartphonehouder met geïntegreerde powerbank


Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Wanneer zijn leveringsproblemen met Bosch-accu’s verleden tijd?

E-bikes met Bosch-aandrijving die geleverd worden zonder accu. Het is het gesprek van de dag in de branche. Tweewieler vroeg Bosch naar de oorzaak hiervan en wanneer de leveringsproblemen verleden tijd zijn.

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Zet 'm vast met AXA


Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers


AD Fietstest 2022: dealermerken domineren

Dealermerken doen goede zaken in de AD-fietstest. Bij de elektrische fietsen en de speed pedelecs worden ze in alle categorieën als Best Getest. En daarnaast gooien ze hoge ogen als het gaat om de vermelding Beste Koop. Tweewieler zet de winnaars op een rij.

Tijdelijk geen huurfietsen beschikbaar


Haal- en brengservice


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering