Shimano wil magazijnactiviteiten uitbesteden

Shimano wil magazijnactiviteiten uitbestedenShimano wil de magazijnactiviteiten volledig gaan uitbesteden. Dit voornemen zou kunnen leiden tot het verlies van 45 banen. Het gaat om het werk van medewerkers die fysiek werkzaam zijn in het magazijn in Nunspeet. Het voorstel is voor advies voorgelegd aan de ondernemingsraad. Voor de betrokken medewerkers, werkzaam in Nunspeet, wordt een sociaal plan ontwikkeld dat onder meer voorziet in een compensatieregeling en mogelijkheden voor begeleiding naar een nieuwe baan, inclusief eventuele omscholing. “Shimano is de afgelopen jaren enorm gegroeid en de vraag naar onze producten neemt elk jaar toe. Het distributiecentrum in Nunspeet is bijna zijn capaciteit ontgroeid. Om verder te kunnen groeien en te kunnen voldoen aan de continu veranderende wensen van onze klanten, is het noodzakelijk dat Shimano de logistieke keten toekomstbestendig inricht”, zegt Marc van Rooij, President Shimano Europe Group. Afhankelijk van de implementatie zal de overgang naar de mogelijke nieuwe dienstverlener op zijn vroegst in de nazomer van 2023 plaatsvinden. Tot die tijd vinden de leveringen plaats via het bestaande distributiecentrum in Nunspeet.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect


Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Multicycle slaat een nieuwe weg in.

Wanneer zijn leveringsproblemen met Bosch-accuís verleden tijd?

E-bikes met Bosch-aandrijving die geleverd worden zonder accu. Het is het gesprek van de dag in de branche. Tweewieler vroeg Bosch naar de oorzaak hiervan en wanneer de leveringsproblemen verleden tijd zijn.

Widek bouwt nieuwe fabriekshal om groei op te vangen

Eind maart startte Widek met de bouw van een nieuwe fabriekshal in Krimpen aan den IJssel. De uitbreiding is nodig omdat het familiebedrijf, dat 95 procent van haar producten in de eigen fabriek maakt, na twee jaren van ongekende groei de vraag bij wil kunnen houden.

Zet 'm vast met AXA


Giant introduceert nieuwe Dash-fietscomputers


AD Fietstest 2022: dealermerken domineren

Dealermerken doen goede zaken in de AD-fietstest. Bij de elektrische fietsen en de speed pedelecs worden ze in alle categorieŽn als Best Getest. En daarnaast gooien ze hoge ogen als het gaat om de vermelding Beste Koop. Tweewieler zet de winnaars op een rij.

Tijdelijk geen huurfietsen beschikbaar


Segway

Test deze fantastische eScooter

Postpakketten service punt


Haal- en brengservice


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering