• Verkoop elektrische Vespa Elettrica gestart

Verkoop elektrische Vespa Elettrica gestart

De verkoop van de elektrische Vespa Elettrica e-scooter is gestart. Klanten kunnen online een exemplaar reserveren. Vanaf november, tegelijk met de EICMA-motorbeurs 2018 in Milaan, wordt de Vespa Elettrica op grote schaal via het Piaggio-dealernetwerk op de markt gebracht.

Verkoop elektrische Vespa Elettrica gestart

De verkoop van de Vespa Elettrica start in Europa en wordt vanaf begin 2019 uitgebreid naar de Verenigde Staten en Azië. De aandrijfunit kan een piekvermogen van 4 kW leveren. Daarmee laat de Elettrica elke traditionele 50 cc-scooter achter zich. Vooral als het op accelereren en wegrijden op een helling aankomt”, zegt Piaggio Vespa.

Maximaal bereik van 100 km voor Vespa Elettrica

De verkoop van de elektrische Vespa Elettrica e-scooter is gestart. Klanten kunnen online een exemplaar reserveren. Vanaf november, tegelijk met de EICMA-motorbeurs 2018 in Milaan, wordt de Vespa Elettrica op grote schaal via het Piaggio-dealernetwerk op de markt gebracht.De e-scooter biedt een maximaal rijbereik van 100 km. Dat bereik geldt zowel voor in de stad als daarbuiten, belooft de fabrikant. Dit dankzij de moderne lithium-ionaccu en een efficiënt systeem voor energierecuperatie dat de accu tijdens het remmen opnieuw bijlaadt. Opladen kan met de kabel in het helmcompartiment, via een normaal stopcontact of op een van de openbare laadpalen. Volledig opladen van de accu duurt 4 uur.

Financiering en onderhoud

De Vespa Elettrica is in de belangrijkste landen van de eurozone verkrijgbaar en kost in Nederland € 6.629. Daarnaast wordt ook een financieringsaanbod aangeboden op basis van een maandelijkse betaling van € 991. Met een extra aanbetaling omvat het maandelijkse abonnement ook Vespa Care. Dat is een pakket met geplande onderhoudsbeurten (36 maanden of 10.000 km), een uitbreiding met 12 maanden garantie, een regelmatige technische accucheck en pechhulp met speciale diensten.

Piaggio Financial Services

Deze financiële pakketten werden ontwikkeld door Piaggio Financial Services. Dit platform debuteert bij de lancering van de Vespa Elettrica. Piaggio Financial Services biedt een brede waaier van financiële producten aan. Van een traditionele financiering via huurkoop tot mogelijkheden waar betalingen aan specifieke behoeften kunnen worden aangepast. Daarnaast zijn er all-inclusive oplossingen voor een vast maandelijks bedrag. “Behalve de aankoop van het voertuig op afbetaling biedt dit ook de mogelijkheid van diverse verzekeringsdekkingen, onderhoud op geregelde tijdstippen, uitbreiding van garantie en toebehoren”, zegt Piaggio Vespa.Reacties

Note: HTML is not translated!